Sådan bruger du StarsCoin i Rewards Store

Når du har samlet en masse StarsCoin sammen, kan du veksle dem til flotte PokerStars-produkter i Rewards Store.

Hvordan veksler jeg mine StarsCoin til produkter i Rewards Store?

Bestilling i desktopsoftware

Vi anbefaler at bruge desktopsoftwaren for at kunne se det komplette udvalg i dit område.

Du finder Rewards Store ved at logge på din konto og gå til "Mine belønninger". Når du er der:

1. Kig vores produkter igennem. Når du har fundet det, du kan lide, vælger du select "Få denne vare".
  2. I næste vindue indtaster du antal, din kuponkode (hvis du har en) og eventuelt andre oplysninger. Sæt flueben ved "Denne adresse er korrekt".
    Hvis du vil have sendt din vare til en anden adresse (men i det samme land), skal du vælge "Brug anden adresse".
  3. Vælg "Næste", og acceptér meddelelsen om told og afgifter.
  4. På næste skærm finder du dine ordreoplysninger. Hvis alt er rigtigt, vælger du "Bekræft", ellers kan du vælge "Tilbage" for at ændre din ordre. Du får en bekræftelsesmail med dine oplysninger.
Bestilling i vores mobilapp

Du finder Rewards Store i vores mobilapp ved at vælge Mine belønninger → Rewards Store.

Hvis du ikke kan finde det produkt, du leder efter, kan du kontakte os eller bruge desktopsoftwaren. Visse produkter findes ikke i mobilappen.

Når du har fundet det, du vil have, følger du bare vejledningen på skærmen.

Bestilling på vores hjemmeside

Er du på vores hjemmeside, kan du trykke på knappen nedenfor for at gå direkte til Rewards Store:

Bank

Du kan se produkter, som du kan købe kontant, ved at gå til PokerStars Store.

Hvordan kan jeg annullere eller ændre min anmodning?

Hvis du har ændret mening eller lavet en fejl, skal du gøre følgende:

Gå til Rewards Store i vores desktopsoftware for at se, om status på din ordre stadig er "Ny". Hvis det er tilfældet, kan du stadig nå at annullere eller ændre den.

Vælg derefter Indløsningshistorik → Annuller indløsning for at annullere eller ændre din ordre.

Vigtigt at vide

Muligheden for at annullere eller ændre en ordre findes ikke i vores mobilapp eller på hjemmesiden.

Hvis status på din ordre ikke er "Ny", kan du ikke annullere eller ændre din ordre.

Hvordan optjener jeg StarsCoin?

Du optjener StarsCoin, når du åbner kister ved at spille om penge.

Du kan se mere om StarsCoin, kan du besøge vores hjemmeside.