Kontolukning

Hvis du overvejer at lukke din konto, skal du kontakte os, så hjælper vi dig gerne.

Hvad sker der med min konto, når den er lukket?

Når vi lukker en konto, beholder vi den i vores system. Hvis du vil spille igen, skal du bede os om at genåbne din tidligere konto. Det er ikke muligt at lukke en konto for at oprette en ny.

Hvordan kan jeg kontakte jer?

Tryk på linket herunder, og følg vejledningen, afhængigt af hvilken platform du bruger.

Hjemmeside
  1. Tryk på "Brug for hjælp?" eller "Kontakt os" nederst på skærmen.
  2. Skriv "Luk min konto", og følg vejledningen.
Desktop
  1. Vælg "Hjælp" i højre side af hovedlobbyen.
  2. Tryk på "Kontakt os".
Mobilapp
  1. Tryk på "Konto" nederst til højre på startsiden.
  2. Vælg "Hjælp".
  3. Så vælger du "Kontakt kundeservice".

Fortæl os, hvorfor du vil lukke din konto, da det hjælper os med at forbedre vores produkter og tjenester.

Hvad sker der, hvis jeg har penge på min konto?

Hvis du har penge stående på din konto, returnerer vi dem til dig som del af kontolukningen.

Hvad sker der, hvis jeg er i gang med at spille poker eller er tilmeldt en turnering?

Vi kan ikke lukke din konto, mens du er aktiv ved et af vores borde med spil om penge. Forlad bordet, og kontakt os, så vi kan gå videre med at lukke din konto.

Hvis du er tilmeldt en turnering, der endnu ikke er begyndt, bliver du automatisk afmeldt.

Hvad sker der med min Home Games-klub?

Hvis du er medlem af en Home Games-klub, skal vi fjerne dig fra medlemslisten.

Hvis du er manager i en Home Games-klub, er vi nødt til at suspendere klubben, indtil du overfører ejerskabet til et andet medlem. Hvis du ønsker, at vi skal gøre det, skal du sende os navnene på 2-3 andre medlemmer i prioriteret rækkefølge, som du vil udnævne til den nye klubmanager.